Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Potasyum
Selam
......
vetman996 kardesimizin serasina istedigi dogrultuda kontrol sistemleri ve uretim sistemleri kurabilirim.Benim bir not defterim var ve guzel faydali a ve b planlarim var.Firsat gelirse denemekten ve yardimci olmaktan sevinc duyarim ki bu deneyimler beni bir ileri itecektir,gelisitrecektir.Kalitesize karsiyim,Ekonomik olandan yanayim,Bendeki ise yaramaz degil,bir profesyonelin kadar guclu ama pahali degil,sadece kendini bi nevi kanitlamaya ihtiyaci var.
Selametle.
|
Sayın Potasyum Kardeş.
Eylül gibi yapmayı düşündüğümüz profesyonel seramızın tüm otomasyon sistemini size emanet etmeye hazırız. Sizinle çalışmaktan bizim de sevinç duyacağımızı bilmenizi isteriz. yaptığı işi, bilgisini paylaşabilen tüm dostların başımızın üzerinde yeri vardır. Sizin ürününüzün kanıtlamaya ihtiyacı varsa bu bizim seramız olursa onur duyarız.
Sizden bir ricamız olabilir mi. kullandığınız sistemin dilini Türkçe yapabilir misiniz. Malum her an serada biz olamayacağımız için çalışanın da rahat kullanabileceği bir dil olursa bizim için daha iyi olur düşüncesindeyim. Broiler (etlik tavuk) kümesimizde kullandığımız otomasyon sistemi Chore Time marka. ingilizce olduğu için bakıcının kullanmayı öğrenmesi 6 ayını aldı. türkçe olsaydı 3 günlük işti.
Sayın Potasyum kardeş, yazın Türkiyeye geldiğinizi yazmıştınız. Geldiğinizde deneme seramıza da bekleriz. Selamlar... Saygılar...