View Single Post
Eski 18-03-2013, 01:48   #1427
birnefestoprak
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Yok yok, tavsiye ediyorum, kullanin. Plastik kaptan cok daha iyi, geri donusum imkani var. Ben oyle bir deneyim yasadim diye sizde de aynisi olacak diye birsey yok, ben yanlis birsey yapmis da olabilirim. Tavsiye edecegim sey, sasirtma yapacaginiz zaman kabi yanlardan makasla kesmeniz ve kabin altini da cikarmaniz. Sasirtmayi yaptiginiz cukurda degil de daha sonra kullanacaginiz topragin icinde artan malzemeyi bozundurabilirsiniz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Revnak Mesajı Göster
Hem klor hemde kireç açısından sularımız çok kötü, o kadar ki bardağı kurulamadığımda izler oluyor.
Geçen sene bilgisizlik ve acemilike o kadar çok fide kaybettim ki artık hepsini tek tek çimlendirmeye karar verdim. Forumda bu kapların kullanıldığını okumuştum. Geçenlerde şans eseri praktikerde görüncede alayım dedim. Bir kaç çeşit tohum ektim daha çimlenme olmadığı için şaşırtma sırasında ya da sonrasında yaşayacaklarımı bilmiyorum. Çabuk parçalanan bir malzeme gibi duruyor. Ama sizler tecrübeleriniz ile kökün gelişimine engel olur, çıkamaz kullanma derseniz kullanmam artık daha fazla kayıp istemiyorum

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön