View Single Post
Eski 17-03-2013, 23:42   #122
birnefestoprak
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Daha once soylediginiz sanki aramizda en zeki insan sizsiniz de bizim anlayisimiz kit ve karsidakinin anlama kapasitesini olcuyorsunuz gibi alayci laflar:
"Konuyu hala mi anlamadiniz?"
"Kac defa anlattik yine mi anlamadiniz?"

Karsidakine aptal demenin gizli yolu bu.

Karsidakindan saygi beklerken, once bir kendinize ceki duzen verin, ne demeye ve nasil kapali yoldan hakaret etmeye calistiginiz bu satir aralarina sakladiginiz sozlerden cok iyi anlasiliyor.

Konuyu bilmiyorsunuz, dunyadaki tohum sirketlerini Monsanto'dan ibaret saniyorsunuz. Turkiye'de kurumsallasmamis, ve ustunde yeterli bilinc olusmamis geleneksel tohuma saygi konusunun yurtdisinda yasayan insanlar (ev yetistiricileri) arasinda nasil onemsendigini bilmiyorsunuz. Surekli curutme iddiasinda oldugunuz (niye boyle bir iddia varsa) bir kavram hakkinda da kaynak gosteremediniz, cunku boyle bir kaynak olmadigini biliyorsunuz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cliepy Mesajı Göster
Konumuz dünya tohum şirketleri ve uygulamaları değil. Zaten o yanlış uygulamalar tarıma bu kadar zarar verdi. Ve ben de bilgimi pağlaştığım saygın bir sitede daha önce hiç bu kadar hakarete maruz kalmadım, sizin de dediğiniz gibi: Bilgi verdik kabahatli olduk, hayatimda boyle bir olayla karsilasmadim.

Düzenleyen birnefestoprak : 20-03-2013 saat 17:12
birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön