View Single Post
Eski 17-03-2013, 17:01   #911
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ykaya194 Mesajı Göster
Sevgili lilium,hoş geldiniz.
Paylaşımlarınızda, gezdiğiniz bahçelerin fotoğraflarını çekerek çok güzel yorumlamıssınız,aynı örnek bahçeleri ceviz yetiştiriciliği konulu başlıklardada yazabilirmişiniz.
Yalova gezimizin fotoğraflarınıda baloncuklar yaparak ayrıca yorumlamınızıda bekliyorum.
selamlar.
Hoş bulduk sevgili ykaya194, daha önceleri paylaşımlarımı yapıyor ve bildiklerimi gördüklerimi tecrübe edindiklerimi yazıyordum yazdıklarımdan da bir cümle yakalanıp sinir bozucu tartışmalara varıyor, Ben gördüğümü görüyorum aldığımı alıyor burada sitede de bilmeyenlerde görsün alabileceği bilgileri alsın diye yazarken bazı cümlelerden de vay efendim sen hakaret ettin meselesi başlıyor, yani bilgiye ihtiyacı olmayana zorla vermek gibi bir şey doğuyor,

Kırklareline kadar olan gezimde küfür ederken ağzım yamuldu desem yeridir, gördüklerimi yazsam hakaretten dava acarlar, zira bizler bilgi olan cümlelere bakmayız hakaret olan cümlelere takılıp dururuz neden hakaret ediyoru bile düşünmeyiz, Karşı taraftaki kişinin aldatıldığı kandırıldığı dolandırıldığı yüz binlerce türk liralarının nasıl gittiği heba edildiği bizi hiç ilgilendirmez bir hakaret cümlesi öylesine çok ilgilendiriyor ki, yakıp yıkıyoruz.

Efendim hakaret etmeden anlat,

Bu mümkün değil ki, nasıl anlatacağım

Bu bahçeleri kuranı açıklarsam avukatlarının parmakları klavyede şakır şakır çalışmaya başlayacağından hiç şüphem yok, yeni bir tartışmanın olmasını istemiyorum, doğruları yazarken herkese yaranmak çok zor, yaranmak gibi bir derdimde yok, ne çıkarım ne kazancım var tüm niyetim herkes görsün öğrensin bilsin.

Biz, paylaşarak görmek bilmek öğrenmek değilde bazı cümlelere takıldığımız sürece ve bu cümlelere takılıp bilgiye ihtiyacı olan kişilere de engel olunduğunu bilmediğimiz sürece bilgi sahibi kişilerinde yazıpta sinirlerini niye bozsunlar ki, ne zorları var.
Tecrübesi bilgisi olan bir çok kişinin var olduğunu çok iyi biliyorum bir çoğu bu nedenlerden kaçarken, kimisi ise sadece bilgiyi alır ama vermez. Bir kısmıysa canı gönülden paylaşır ama hor görülür. O nedenle ceviz yetiştiriciliği konulu başlıklara yazmama kararım güncelliğini koruyor.

Yalova gezisi bölümüne daha bakamadım, bir bakayım bana malzeme çıkmışmı.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön