View Single Post
Eski 17-03-2013, 00:17   #11
birnefestoprak
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Bir turlu soruya yanit vermiyorsunuz. Ben zarin yararlarindan bahsetmiyorum. Siz diyorsunuz ki, "Saklama sirasinda jelin tohum ustunde birakilmamasi dogru degildir." Ben de size diyorum ki, saklama sirasinda jelin tohumun ustunden ayrilmasi isleminin yararlari bilimsel olarak ispatlanmis, yontem de bu dogrultuda uygulaniyor. Sizden ricam su: Yukarda alintiladigim ifadenizi ispatlayan, daha once kriterlerini verdigim uluslararasi bir yayin gosterin.

Zarin tohum ustunde birakildigi uygulama tartisma konumuz degil. Hatta ben diyorum ki, zar tohum ustunde birakilinca ortaya cikan sonuctan siz memnunsaniz, benim icin hicbir sorun yok, ben size uygulamaniz yanlistir demiyorum ama siz israrla benim yaptigim uygulamanin yanlis oldugunu vurguluyorsunuz. Eger, bu sekilde bir iddia ileri suruyorsaniz, bu iddianiza kaynak olan bilimsel referans verin (referansin niteligi yukarda belirttigim sekilde olmali). Veremiyorsaniz, iddia etmenizin bir anlami yok.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi miralay Mesajı Göster
Hayır efendim söz konusu zarın işlevini size öğretmeye çalışıyorum
hani bu zar olmazsa ne olur bunu öngörmeniz amaç. Düşünün 6. sınıf talebelerine verilen derste dahi zarın koruyucu niteliğinden bahsediliyor hayır biz amerkan başkanı dahil tüm otoriteleri arayıp bu konu üzerine devreye sokacağız.

Düzenleyen birnefestoprak : 17-03-2013 saat 02:55
birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön