View Single Post
Eski 16-03-2013, 14:21   #547
ykolko
Ağaç Dostu

ykolko's Avatar

Giriş Tarihi: 23-07-2010
Küçük balkonumda bahar hazırlıkları

Name:  DSCN2900.jpg
Views: 2174
Size:  39.8 KB
Sakız sardunyalar uzun saksılardaki yerini aldılar fakat ilk gün fırtınanın etkisine maruz kalarak biraz sersemlediler, ee onlarda doğa ile mücadele ederek güçlenecekler. ( küçük balkonum aslında çok rüzgar almıyor bu fırtına ekstrem bir durumdu inşallah bir daha tekrar etmez)
Name:  DSCN2901.jpg
Views: 2144
Size:  47.9 KB
Sakızları renk renk karışık ektim, bakalım istediğim gibi olacaklar mı. ( Bu sene saksıları çok büyük değil, başarı durumuna göre seneye daha derin ve geniş seksılara transfer olabilirler)
Name:  DSCN2903.jpg
Views: 2430
Size:  51.5 KB
Ağaçlar netten sevgili dostlarımdan biri gelirken balkonum için bodrum papatyası almış, ona buradan da teşekkür ederim. ( Papatyaları gören kaynanam hemen istemeye başlayınca baktım bizim papatyalar gidecek hemen ona da bauhaustan alarak papatyalarımı kurtardım )
Name:  DSCN2902.jpg
Views: 2129
Size:  67.9 KB
Bunlarda her sene tohumdan yetiştirdiğimiz süs biberlerim büyümekle meşguller

Balkonumda tüm çiçek konulacak yerler hazır durumda, cam önünde iki büyük saksı limonum var, yine büyük bir saksıya, pervane yasemin bir arkadaşım gönderecek, kalan 3 uzun saksıya petunya arıyorum ama hala ortada yolar,artık bulunca yerleşecekler, 12 küçük saksı içinde yine sarkıcı, yarı gölge seven ve güneş seven çiçekler arıyorum. balkon planım bu umarım hayal ettiğim görüntüye ulaşır ve sizlerle paylaşırım

ykolko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön