View Single Post
Eski 14-03-2013, 09:06   #743
smnunal
Ağaç Dostu

smnunal's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Sevgili smnunal;
Yazdan beri ziyaret edemediğim birçok dostumun bahçesine, şu günlerde biraz vakit ayırmaya çalışıyorum. Bu arada yeni bahçe sayfası açmış üyelerimizin bahçelerinede uğramaya çalışıyorum. Malum, yaz gelince internetle bağım adeta kopuyor.

Son günlerde uğradığım birçok bahçede senin ismini görmek beni mutlu etti. Ege'nin sıcak renklerini ve tatlarını yurdumuzun her köşesine göndermişsin. Çok güzel bir davranış. Hatta bu güzelliklerle benide tanıştırma isteğini, haklı gerekçelerle benim kabul edemediğimi de belirttim oralarda. Görüyorsun işte. O renk renk laleler bir bir boy gösterirken, ben burada-İstanbul'da- yım.

Sevgili kardeşim;
Bahçene sık sık uğrayamıyorum. Oysa çok renkli bir bahçen var. Ama inan internete çok az zaman ayırabildiğimden. Kırılmayacağın ümidiyle...
İstanbul'dan selamlar (şimdilik.)
Sayın Orhan Özbilgiç ağabeyim,

Evde çiçek veya bahçe konusu açıldığında her zaman isminizi şükranla anmışımdır anmayada devam edeceğimi bilmenizi isterim. Bizlere mesafeler uzakta olsa yüzünüzü hiç görmesekte, doğaseverler olarak gönül bağıyla birbirimize bağlı olduğumuzu bilmenizi isterim.

Bizlerin anlayışı bizde olan başkasında neden olmasın anlayışı olduğundan mümkün olduğunca tarafıma gelen talepleri veya gönderdiğim bitkileri iyi bakabilecek çoğaltıp başka kişilerlede paylaşabilecek bitki sevdalılarına elimden geldiğince birşeyler göndemeye çalışıyorum. Umarım herkes paylaşma mutluluğuna kavuşur.

Sizleri sanal da olsa bahçede değil birgün gerçek hayatta ağırlamak isterim.

Muğladan size sevdiklerinize sağlıklı bol çiçekli günler dileğimle selamlarımı yolluyorum.

smnunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön