Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi badembaba
İzmir'de yaşasaydım herhalde bahçemin her köşesini frezyalarla doldururdum. Marmara bölgesinin kışları ağır geliyor ama sanırım İzmir'de bahçelerde gayet güzel yetişir. Şiddetle tavsiye ederim. Nivea kremine benzer bir koku ama daha ferah, insan koklamaya kanamıyor.
|
Sormayın..
İzmir'de yaşıyorum, baçemin bir kısmına geçen sene bu zamanlarda Frezya soğanlarını gömmüştüm. Geç olmakla beraber Mayıs Haziran gibi çıkmaya başladılar, tam goncalanıyorlarken bir baktım yoklar.. Yerlerinde yeller esiyor. Sağolsun bahçivanımızın oğlu otları temizlerken zamanı geçti diye söküp atmış frezyalarımı

Bu sene yine geç kaldım... Acaba hiç almasam mı, alıp saksıya mı diksem ya da haber vererek mi bahçeye gömsem karar veremedim.