Epeyce gezdim.
Onca güzellikle tanıştım. Kafkas Gülü'ne hayran oldum. Ama ne yazıkki bahçemde olsun isteyemiyorum. bunun iki nedeni var.
Birincisi bizimkisi taban arazi. Biraz zor olur. İkincisi onun güzelliğini sergilediği şu günlerde bia İstanbul'da oluyoruz.
O nedenle bu güzelliği Sevgili KAPTANzst ve senin bahçende seyredip zevkini çıkaracağız.
Çatallı bel küreğine bayıldım. Çarşamba' da pancar sökümü için kullanıldığını görmüştüm. Şimdilerde elle söküm yapılımıyor ya...
1549 nolu mesajdaki sarı çiçeklere Basur Otu deniliyormuş. Bu gittiğimde , bizim bahçeyide epeyce kapladığını gördüm. Mayısta kayboluyor. Ha bu arada, gerek sizin gerek benim bahçelerde görünen şu bahar müjdecisi çiçekler var ya! İşte onlar adlarını Sayın Nuri Mürvet' in bahçesinde de var. Malum o hepsini adlarını biliyor. Basur Otunuda oradan kopya çektim. bir sende gözat istersen. Belki bakmışsındır ya.
Sevgili smnunal çok eli ve gönlü bol bir kardeşimiz. Banada önerdi göndermek için. Ama dedim ya, ben baharda İstanbul'da olduğum için o güzelim gelincik kılıklı laleleri göremeyecektim.
birde üzüm bizde çok zor oluyor. Taban arazide her gece çise iniyor. Buda hastalık demek tabi. 10 güne bir ilaçlamak, kükürtlemek gerekiyor. O yüzden istemedim. Malum üzüm nemi hiç sevmiyor. siz biraz yamaçtasınız ama yinede mantari hastalıklara karşı sık sık ilaçlarsınız artık.
KAPTANzst ve sizin sralarınız kurtarıcı. Maşallah elinizden ustalık geliyor. Baksanıza duvarda taş duvar efekti vermeyi düşünüyorsunuz. çok güzel olacağı muhakkak. Kutluyorum. seranın yanında onlarca pet şişe saksı ve içlerinde çelikler. Onları nereye dikeceksiniz?

Bana bu bitki deliliği gibi geliyor. Eeee. ne de olsa çoğumuzda var.
6 mart günü çekilmiş kar görüntülride çok güzel. Özellikle deniz manzaralı olanları harika.
Güle güle, sağlık ve mutluluk içinde keyfini sürün Sevgili Adil.