View Single Post
Eski 10-03-2013, 19:36   #348
tugrulbaba
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-10-2010
Merhabalar. Sayın bukalemune; hiç endişe etmeyin. Benim bahçem sözün tam anlamıyla dağ başında. Hafta sonları 45 km. yol giderim akşama dönerim. Yazın cumartesi akşamı işten döner dönmez, arabayı yükler doğru yayladaki bahçemize. Geceyi orada geçirir pazar akşamı geri döneriz. Çevremdekiler ve çok çok yakınımdaki insanlar için çekilmez bir şey bu. Gel bana sor derim ama. Bu dağ başında alet edevatlarım bahçede düzensiz ve özensiz bir şekilde saçılıdır. Hiç umurumda bile olmaz. Bir iğne bile insan eliyle yer değiştirmez. Kimse benim bahçemde neler dönüyor diye gelmez, umursamaz. Ufak tefek tedbirler alarak, güvenli bir yaşam ortamı hazırlar orada mutlu mesut yaşarsınız. Tavsiyem endişe etmemeniz yönünde.

Zaman zaman ava çıkarım. Silahım var. Zaman zaman da atış talimi yaparım bahçemde. Komşumun köpekleri bazı geceler bana yoldaşlık ederler. Komşum dediğim 200 metre ötemde en yakını, ikinci ve sonuncu komşumla 2 km var aramda. Orman arazisi 300-500 metre. Kurt domuz gırla. Yolum berbat olur bazen ama bütün olumsuzluklarını saymakla bitiremesem, yine de dünyadaki cennet bana göre. Allah herkese böylesi sevgi versin.

tugrulbaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön