View Single Post
Eski 10-03-2013, 16:05   #2103
Tohumcu Nılgun
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-11-2012
Arkadaslar, dun BRICO isimli Yapi Marketteydim. Marketin ici disi yeni gelen fidan, sukulent, degisik ic ve dis mekan bitkileri ve ayrica bitki soganlari ve yumrulari ile doluydu. Malesef kizimin mizmizligi yuzunden fazla kalamadik ve az fotograf cekebildim. Fotograf cekmeden once izin babinda benden birhayli uzaktaki bayan yetkiliye fotograf makinami gostererek bitkileri isaret ettim. Bayan hizli hizli yanima gelmeye basladi. Bende hizli gelisine bakarak yoksa fotograf cekmek yasakmi diye dusunup beklemeye basladim. Bayan yanima gelir gelmez fotograf makinami istedi ve "gecin cekeyim" dedi. Sormayin ben de bir saskinlik... Ben fotograf cekinmeyecegimi, bitkilerin fotografini cekmemde bir sakinca olup, olmadigini sordum. Bayan "OOooo problem degil" deyince sevindim.
Arkadaslar, bu fotograflari cekme nedenim Sizlerin Yurtdisi ve Turkiye fiyatlarini kiyaslamaniz icindi. Gerci bu Yapi Market digerlerine gore biraz pahalidir onuda belirteyim. InsaAllah birdahaki gittigimde daha cesitli ve detayli fotograf cekebilirim. Saygilar...

Cicek Sogan ve yumrularinin fiyatlari uzerindedir.

Eklenen Resimler

Tohumcu Nılgun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön