View Single Post
Eski 10-03-2013, 00:20   #6143
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ykaya194 Mesajı Göster
Sevgili Lilium,
Yenimahalle ve çevre köylerdeki etlerden üretilen sucuğun tadına doyum olmaz, bir hafta her öğün yenilse bile bıkmazsınız.ahh.Yalova gezisine sizde katılsanız,yanınızda getireceğiniz bu sucuklarla mangal keyfimiz katmerli olsa bee.ya
Güler Hanım sakın duymasın haa.
Bak ben bunu ilk sizden duyuyorum (boğazla fazla derdim olmadığı için duymamışım) Bir dahakine bunu dikkate alacağım Söyleminizi daha dikkatli düşündüğümde haklılık payınız var gözlemlerim bölgede yapılan hayvancılık aile tipi ve daha çok mera besiciliğine dayalı hayvanlar dağ bayır gezdirilip otlatılıyor köylerin içi hayvan tezeğinden geçilmediği hayvanların gezer olduğunun bir kanıtı. gezer hayvanın eti güzel olacağına göre sucuğunun da tadına doyum olmayacağı bir aşikar.

Yalova gezisini ne zaman yapıyorsunuz tarih uygun biz uygun olursak söz o sucukları yerin dibinde olsa bulur gelirim, yalnız pişir derseniz o konuda çok beceriksiz (kabiliyetsiz) im, be yaaa.

Güler ablanın çaydanlıkları yaktığı gibi yakarım diye korkuyorum kömür karası bir sucuk yemek istemezsiniz sanırım.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön