sayın yalandünya59 bazı arkadaşlar deneme yapıp ve işi biraz büyütenler buraya mesaj yazmıyor nik vermek istemiyorum saysam belki 10 kişi cıkar ve hiç biri yazmak istemiyormu acaba nerede bu arkadaşlar ya başaramadı **** başardı birşeyler yazmıyor
bu benim foruma son yazışım
nicea benim sevdigim araştırmacı bir kardeşimiz o nun sucu bana yardımcı olmaktı ben resim yükleye medigimden arkadaşa ricayla yükletiyordum kendisine minnettarım ben ilk okulu 6 senede ite kaka bitiren biriyim topraksız tarım benim cok hoşuma gitti sitelerde araştırma yapmaya başladım
sandımki akıllı gübre bu işi yapar meger öyledegilmiş meger formülü varmış
bu arada derme catma 16 metre kare sera yaptım yabancı siteden gördügüm A lı marul sistemini çilege uygulamaya olukları tahtadan yaptım sistemimi kurdum hazır besin kiti aldım saolsun bir formül elde ettim çilek olmaya başladı ama bendeki heyacanı kimse tahmin bile edemezdi kırk yıl cocugu olmayan bir insanın sevinmesi gibi
ha şunuda yazayım 120 lik olukları deldim domates yapacagım komşularım bu ismayili kaybetik fafayı bozmuş akrabalarım aynen bu lafları söylüyordu bir kere ismayil kafaya koymuş kimnedere sesin bi kulagımdan giriyor digerinden cıkıyordu nasıl olsa yapamazsam kendilerince kafayı bozmuş diyorlardıya o yüzden önemi yok tu
neyse dikimler bitti ürün vermeye başlayınca herkez şaşırdı suyun içinde nasıl olur demeye sakar yadaki arkadaşım geldi gördü A lı sistemi ona kurduk 15 gün beni misafir etti ve beş kuruş ücret talep etmedim ve bundan sonrada kimseye kurmam bunun yükü cok agır ben kaldıramam cünkü uykularım kactı ya olmazsa az birakam degilki ortaya konan rakam huzursuz oldum kendimi suclu hissetim daha çilekler olmadan sonra çilek olmaya başlayınca cok huzurlu oldum ve busene kendime 300 metre sera kurdum allah inşallah bereketinide verir herkeze sagı ve sevgilerimle allaha emanet olun
|