View Single Post
Eski 08-03-2013, 16:55   #596
İsmail Karagülle
Ağaç Dostu
 
İsmail Karagülle's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2009
Şehir: istanbul-Bolu
Mesajlar: 1,154
yalandünya , Seni anlıyorum. Bazen bir yanlış anlama veya anlatım , çok bedele mal olur.

Bir masada arkadaşlarla konuşurken de başımıza gelir. Daha önce konuştuğunuz bir konuyu herkesin anladığını var sayarsınız . Ama o sırada başka bir şeye dikkatini vermiş bir arkadaş konunun o kısmını atladığı için yanlış anlamalara neden olur.

Bence burada da öyle bir durum söz konusu .

Bir de Amatörce başlanan bir konu çok süratli bir şekilde profesyonelleşti. Ve bu geçiş dönemi herkesi ( çoğu kişiyi) çok basit ama bedeli ağır hatalara sürüklemiş. Bu da bence normal . SÜRAT FELAKETTİR.

Bazen iletişim kopuklukları da yaşanabilir. Veya biz edindiğimiz bilgileri başka kaynaklardan da test etmeyi atlamış olabiliriz.

Lise iki de Matematik hocamız vardı . Benden illallah etmişti. Hoca yüzlerce şey öğretir , ben acaba hoca nerede hata yapacak diye bakardım.En büyük zevkim de hocanın açığını yakalamaktı .Bir kaç defa başarılı da oldum .
Ama bu Hocamın bana öğrettiği bir çok bilgiye haksızlık etmeme neden olurdu . O yaşlarda bana bu zevk verirdi . Yaş ilerledikçe hocama haksızlık ettiğimi anladım . Keşke hayatta olsa da gidip elini öpsem .

Gerçi senin yazılarında da sana öğretilenlere karşı teşekkür ve elllerinden öperim hocam gibi güzel sözler var.

Ve Sana göre hocanın sana verdiği bilgilerin eksik olduğu kanaatine varıp , kırıldığın hatta beklentine cevap vereceğini ön görüp hayal kırıklığına uğradığını görüyorum .

Bence burada kasıt değil, iletişim eksikliği var.

Zira ben senin şikayet ettiğin konulara bakıyorum. Ama bunların biraz dağınık ve değişik yerlerde değinilmiş olduğunu görüyorum .

Bunun da zaman içinde giderileceğini umut ediyorum .

Sağlıcakla kalmanı temenni ediyorum

İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön