View Single Post
Eski 08-03-2013, 12:59   #586
yalandünya59
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-03-2012
Sayın Sulukök,

Ben sizi anlıyorum ancak siz beni tam olarak anlayamamışsınız 2.yazıdan bunu anladım.

Sizin yazdığınız herşeye harfiyyen katılıyorum, haklısınız.

Sizin anlamadığınız şurası:

1- Forumda bilgi felan aramıyorum, ben bilgi veriyorum diyen kişilerin aslında tam bilgi vermediğini iddia ediyorum.

Vermiyorlarsa neden?

1- Dürüstlük olarak verdiğim bilgiler kısıtlı diğer kısmınıda siz çözün demektir.
2- Bilginin tamamını veririm ama şu kadar ücret karşılığı veririm demekte, dürüstlüktür.

Siz bunların ikisinide yapmıyorsanız, siz hangi taraftasınız ben nerden bilebilirim, bu dürüstçe bir ifade, uslup şeklimidir sizce?

Şimdi smnvrl bir cihaz yapsa bana, emek verse, para harcasa, zaman harcasa, geceleri uyumasa, bana bunu bedavamı verecek ****** bedavaya vermiycek, ancak
bedeli neyse söyliyecek, dürüstlük budur.

Veya ben bedavaya veriyormuş edalarıda yaratmayacak.
Bilgi heryerde var, sevgili dostum, kitaplarda, internette, seralarda, bitkide bitkinin dilinde,
Namık kemal üniversitesinde hocalarda, hatta üniversitenin seralarında bile var.

Benim sıkıntım BİLGİ değil, biliyorum diye çıkıp paylaşmamak, hatta büyük harflerle paylaşıldıkça büyü felan demek.

2- Maddi bir zararım söz konusu değil, sevgili dostum. Bu forumda görüp, sorgulamadan veya yeterince sorguladım deyip atlayacak olan arkadaşların düşecekleri duruma şimdiden üzülüyorum.
Ne olur sizlerde yani smnvr, ve sulukök kardeş bunu gelen yeni üye ve arkadaşlara
çok iyi anlatınız.

Saygılar...

yalandünya59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön