Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kgursan
aaa yazdığım mesaj kayboldu!!
Bursadan gelecekler e ben yardımcı olabilirim , benim yerim bursa yolu üzerinde. Fakat gurup topçulardan, karamürsel tarafında seraları gezip, "Sondurak" bana gelecekler galiba...
Güler hanım; şöyle olabilir mi acaba?: Gelirken topçulardan geliş yönündeki birkaç serayı gezip bana erkence gelin, ve giderken de gidiş yönünde sağda kalan "FLORİUM" (şükrü beyin serasına) ve başka seraya uğrayıp gidebilirsiniz. CemalS ye de gelirken veya giderken de uğrayabilirsiniz. gelirken onu da getirseniz olur. O garibim de mangalsız kalmamış olur.
Florium da kalite çiçekler bulacaksınız.
|
Merhabalar...!
Dört gözle bekliyoruz 16 martı. Kızlarımın anası ile sizlere topçular gemi çıkışından ihtibraren kendi aracımızla katılacağız kısmetse. Sizleri karşılamaktan da ağırlamaktan da onur duyarız bahçe için semaveri ayarladık bile yeter ki sizler sağ salim gelin Yalova ya ne demek. Kısmetse o gün hep beraberiz.
Sevgili ALAMANYA LI atla uçağa gel söz Kurtköy de karşılarız sizi de.Ancak bir yanlış anlaşılma var sanırım. Edirne den Cumhur AGANIN ÇİLLİ. Ne yazık ki bende değil sanırım yanlış adrese postalamış Yalova yazacağı na GÖNEN yazmış kanadının üstüne. Anlayan anladı.
Kamil abi sağolsun taşı gediğine koymuş ne diyelim suçlu olan biziz o kadar bayram seyran geçti iki senedir arayıp sormadık büyüğümüzü. Ne dese haklı.
Yarın olmazsa uğrar öperim yanaklarından o affeder beni eminim.
SAYGIYLA.