View Single Post
Eski 06-03-2013, 14:40   #463
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 Mesajı Göster
Sevgili yalandünya.
....
Değerli arkadaşım önerileriniz için çok teşekkür ederim. profesyonel yardım almak için görüştüğüm çevremdeki arkadaşların bilgileri de bu konuda sınırlı malesef. Bize şimdiye kadar yol gösteren değerli üstadın tavsiyelerine hep uyduk. şimdi de uyacağız ve Ec değerimizi düşüreceğiz yani Ec değerimiz 1.6 iken 1.4 olarak devam edeceğiz. Kendisiyle görüştüğümüzde köklerde tuzlanmanın önüne geçebilmek için Ec'yi düşürmemiz gerektiğini söyleyince ikna oldum.
Tüm dostlara selamlar... saygılar...
Sevgili yalandünya.
Yazılarımda bahsi geçen değerli üstad Oğuz Alper Bey zaten. Kendisiyle görüşürüz ve tavsiyelerini dinleriz. Burdan kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.
Değerli arkadaşım size aşağıdaki yazıyı yazmaya neden olan hangi ifademse söyleyin hemen düzelteyim:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yalandünya59 Mesajı Göster
Sevgili Vetman996,
....
Yazılarımda sana karşı samimi ve gerçekten dürüst olmama karşı, sizde hala bir kinaye seziyorum, inan bana sevgili dostum, ben kesinlikle inanıyorum.
Beni birgün mutlaka anlayacaksın, bu kelimeninde altına imzamı atıyorum.
...
Saygılar...
Samiyetinize inanmasam cevap verme gereği duymazdım. Dürüstlüğünüze inanmasam daha farklı formatta size yazardım.
Ben yine de kinaye hissettiğin yazıyı düzeltmeye hazırım değerli arkadaşım. Eğer bu şekilde düşünebiliyorsanız, bu hissi size verdiysem hata bendedir, özür diliyorum dostum. ama kalbini ferah tut ki size karşı kalbimde en ufak olumsuzluk hissim yok. Bu fani dünyada neden olsun ki zaten. selamlar ... saygılar değerli dostum

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön