öncelikle şimdiden hakkınızda hayırlısı..
ben organik **** doğal yumurta ticareti yapmak isteyenlerin tavuklarını pazarlıyorum ,yani yeni yumurtaya gelmiş piliçlerini..
önçelikle şunu söyliyeyim 9-10 bin gelir çok hayal değil..zaten son zamanlarda inanılmaz bri talep var doğal yumurtaya..
bu doğal yumurta zaten büyük bri çaıktı bu snee o açık iyiçe büyüdü sebebi de salgın hastalılardan köylerde bile yumurta bulunmaz oldu..
bu konuda önemli olan en önemli şey aşıları tam iğneleri tam veteriner kontrolünde profösyönel kümesler yetiştirilmiş sağlıklı hayvanlar tedarik etmeniz şart..
çünkü siz ne yaparsanız yapın bu firmalardaki gibi bri yetiştirmeyi aşılama sistemini yapamassınız..
eger ki aşı ve iğneler eksik olursa ve hastalık gelirse ozaman sonuç kötü olur kurtaramassınız hayvanları..
kaldıki sağlıklı yetişmemiş bri tavuk ise saglıklı bri üretim vermez ..
ayrıça seçeçeğiniz tavuk cinsinide ii araştırın lütfen..austrolop yumurta verimi iyidir am ahala türkiyede yumurta verimi konusunda farklı etkenlerden dolayı tam kesinleşmemiş hala süs tavukğu katogarisinde dir..kaldıki civcivleri piliçleri çok fazla fiatlara satılır..o da hala süs tavuk katagorisinde olduğu için...
yani siz siz olun aşısız iğnesiz sıradan yetiştirilmiş hayvan almayın sonuçta bri ticaret yapıçaksınız bu işin başında üzülmeyin,alaçağınız hayvan bri kaç tavuk değil çünkü...
şimdiden hayırlu olsun ..
fezail ulukaya / bursa 541 440 99 59
isterseniz telefonla arasanız detaylı bilgilerini aktarırıım..
|