Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Adil , kaktüsler pek bakım istemeyen en kolay çiçeklerden...Sukulentler de öyle...Orkidenin bile bazı cinsleri hiç de zor değilmiş.....Bana en zor gelen , daha doğrusu bende yaşamamak için direnenler , Çilli begonya, maviş, kolyoz...Afrika menekşesi...Atlas da bunlara dahi.....Hele O Atlas yokmu ....Gördüğüm yerde yolasım geliyor...Öyle kızıyorum o çiçeğee.......  )
Bu çiçeklerle başım hep beladadır ....Senelerdir o çilli begonyayı çok sevmeme rağmen bende ille bozulur...Belkide yazın bahçede olup, kışın içeriye almaktan mı kaynaklanıyor..Bilemiyorum ama bu çiçekler ile aram hiç de iyi olmamıştır..  ))
Yardımcım olmasına rağmen ben bir tek bilgisayar başında iken koltukta oturanlardanım...Açıkçası çocukluğumdanberi hiperaktif bir insanım...Sıhhatim yerinde olduğu müddetçe de böyle gidecek..Ellerim boş kesinlikle oturamam....Örüp diktiklerim ile bir küçük butik açılır herhalde şimdiye kadar..  ))) Dinlenmek benim için uyku ve bilgisayardaki işler....
Ulu Tarımız hepimizi sıhhat ve neşeden ayırmasın inşallah...Ailecek Selam ve sevgiler güzel kardeşim.... 
|
İçinde bulunduğumuz dünyada Sizin gibi hiperaktif ve kalbi güzelliklerle dolu insanlara çok ihtiyaç var.Yoksa bu dünyanın kahrı çekilmez.

İyiki varsınız Berrin Abla.İstanbullardan Trabzon a kadar o güzel sıcaklığınız ulaşıyor.
Sizi tanımakla büyük mutluluk duydum.
Kendinize iyi bakın.
Sevdiklerinizle mutlu sağlıklı nice hiperaktif günler diliyorum.
Trabzondan saygılar selamlar.