View Single Post
Eski 27-02-2013, 21:07   #228
Mutlu Kutlu
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 29-08-2008
Ben çok iyimsermişim,

5 keçiye aylık 1 asgari ücret, 10 keçi için her ay 2 asgari ücret. 800+800 = 1.600 tl her ay tıkır tıkır para, et ve süt de cabası. Yıllık 19200 tl

Akla ve mantığa ne kaddarda yatkın. Çok mantıklı bir hesap)

Ver 6 bin, 3 yıl sonra Al yıllık 19 bin, bu hesaba inanıp para yatıran KEK olmasın. Peki ne olsun, UYANIK GİRİŞİMCİ zeki vatandaş olsun o zaman.

Tamam parayı peşinat+taksit ile tahsil ediyorlar da, 3 yıl sonra her yıl aldıkları paranın 3 katını her yıl geri ödeyecekler. Kulağa ne kadar hoş geliyor koy 6 bin al 19 bin. Olmayacak bişey değil, olabilir diyen zihniyetin ........

Bilgi isteyen çok üyeler varmış da, vatandaş bilgilendiriliyomuş.
Bizde, bizim gibi düşünen ve yazan arkadaşlarda ''harika bir oluşum, bende 6 bin verdim 10 keçi aldım.'' deseydik bilge kişi, aydın zaat olurduk galiba bu haramzade vatandaşların gözünde. Varsın olsun biz ANDAVAL olalım,

Bu hayalci insanlara inanıp dişinden tırnağından arttırdığı parayı, boğazından kesip bu haramzadelere taksit ödeyeceğim diye çoluk çocuğunun rızkını vereceklerden bir kaç kişiyi tuzağa düşmekten kurtardıysak kendimizi bahtiyar hissederiz.

Borsadan, kolay kazanılmış paradan bu oluşuma para koyanlara. KOLAY KAZANILAN KOLAY KAYBEDİLİR.

Komedi devam ediyor,
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi squall059 Mesajı Göster
Kullanmadığım borsada duran bir paraydı bu para 10 keçi ile girdim. 6000 tl verdim. 2000 tl peşin geri kalanı 24 ay vade. Evet teklif biraz uçuk. Ancak yapılamayacak bir şey değil. Zaten o teklifin genel kurullarda bir miktar tırpanlanacağını düşünmekteyim. Hem parayı ben verdim sana ne...

Bende şunu söylüyorum internet ortamından bol keseden atan burada kendisine verilen statüyü kullanarak üyelere KEK diyenlere de argoda ANDAVALLI deniyor.

Bilgi diye bağıran üyeleri gördüm üye oldum bilgilendirme yaptım KEK oldum.

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön