Komedi hala devam ediyor anlaşılan,
5 hayvan için her ay bir asgari maaş tutarında para, her hafta 2 kg et ve 5 kg süt. Kısaca 5 bin tl ver, 3 yıl sonra her ay 800 tl maaş. 3 yıl sonra asgari ücret 1,000 tl ise o para. Alacağın et ve süt cabası

)))
Tekrar söylüyorum bu yemi yutacak kişilere argoda KEK deniyor
Yakında hayvan başına 3 yıl sonra her ay asgari ücret derlerse şaşırmam. Nasıl bir zekaysa bunlardaki, herhalde hayvanı günü birlik temizlik amelelik veya yövmiyeli işlerde kalifiye eleman olarak çalıştıracaklar sanırım.
Birde bu adamlar çok iyi niyetliymiş, birde başarırlarsa yüzümüzün alacağı şekili merak ediyorlarmış. Gül Allahım gül,
Hayvancılığın getirisi, götürüsü ortadayken bu yemi yutacaklar konudan bihaber fazladan kuru parası olan kişilerdir. Paralarını daha hayırlı işlere yatırmak varken böylesi çok kazanma hayaliyle birilerine kaptıracaklar eninde sonunda. 3 yılın sonunda paramı kaptırdım diye ağlayanın haline ancak katıla katıla gülünür.
Vakti zamanında of shore hesabı diye yüksek faiz ve getiri vaad ederek para toplamıştı batan bankalar, sonra başbakan ''yurtdışına of shore para yatıranların parası devlet garantisinde değildir'' demişti. Sonrada bu kişilere '' of shore para yatırırken banamı sordun'' demişti.
Dolandırıcılığın esası hedef kitlenin duymak istediklerini söyleyeceksin, cazip vaadlarda bulunacaksın.
3 yıl sonra birileri yandım felan biraz sızlanır, bir süre sonra unutulur gider. Balık hafızalı bir milletiz,
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi squall059
2. 1163 kooperatifler ana sözleşme madde 20 gereği, her ortak kooperatifin borçlarını karşı taahhüt ettiği pay kadar sorumludur. Üyeliğin başladığı tarihten itibaren 3. yıl sonunda başlayarak her 5 baş hayvan için her ay devletin belirlediği o yılın asgari ücret tutarının ödeneceğini, yine her 5 baş hayvan için haftada 2 kg et ve 5 lt sütün dağıtılacağını et ve süt almak istemeyen üyelere ise para......
Yalnız bol keseden atıp tutan arkadaşlar var bol miktarda. Bu adamlar bu işi başarırlarsa yüzleri ne hal alacak merak ediyorum  Ortada hiç bir suç yokken birilerine dolandırıcılık isnat etmek millet olarak ana karakterimiz olmuş.
|