Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ykaya194
Sevgili omer,
Sizi tanımıyorum,sanırım PERHAN arkadaşımızın 3 nolu,benim 185 ve 188 nolu paylaşımları dikkatlice okuyup iyi analiz etmemissiniz.
Ben rehberlik teklifinde bulunmadım bunu nerden çıkarıyorsunuz? iyi niyetimle araştırma yaparak 185 nolu paylaşımda Eskişehir'de gezilecek yerleri ve saatleri yazarak bir program hazırladım hatta yöresel yemeklerin adlarını ve yakın çekim fotograflrını 188 nolu paylaşımda yazdım, ayrıca bu proramı revize edeceğimide yazdım ve arkadaşların görüşlerine sundum, hatta eksik ve yanlış bilgiler varsa yazmalarını bundanda memnun olurum diyede yazdım.
Arkadaşlara soruyorum burada rehber gereksiz ben size rehberlik yaparım gibi bir ima varmı???. lütfen ama lütfen cevap yazın ve herkesin cevabını sabırla bekliyorum, zan altında kalmak istemiyorum.
selamlar,
|
Saygıdeğer Büyüğüm
ykaya194,
Ben de sizi tanımıyorum ama gördüğünüz gibi buradan konuşabiliyoruz. Kısmet olursa yüzyüze de tanışırız. Bahsettiğiniz mesajları okudum. Zaten o mesajlardan birisine cevap olarak size yazmıştım.
Sizi suçlamak gibi bir çabam hiç olmadı. Size bu cevabı yazma nedenim ise, sizin zan altında kalma konusunda gösterdiğiniz hassasiyeti gidermek için. İyi niyetinizden en ufak bir kuşkum yok. Yaptığınız internet araştırmalarında bulduklarınızı buraya kopyala yapıştır yapmanız çok ince bir davranış. Tekrar çok teşekkür ederim. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
Sizi hiç bir biçimde zora koşmadan şöyle sorayım o zaman.
- Yaptığınız bu araştırmalar, bizim orada rehbersiz olarak gezebilmemiz için yeterli olacakmıdır?
- Yoksa
mesajımda sorduğum sorular ışığında uygun bir bedel ödenecek bir rehbere yine de ihtiyacımız olduğunu düşünüyormusunuz?
Sanırım bu iki sorunun hiçbir biçimde sizi zan altında bırakmaya yönelik olmadığını görebilirsiniz.
Aslında
bu iletimdeki sorular da bu kadar basitti. Üzgünüm ama gereksiz bir hassasiyet göstermişsiniz.
Örnek gösterdiğiniz Perhan’ın mesajına ek olarak ben de sizin yine Perhan’ın
181 numaralı mesajını tekrar okuyup “analiz” etmenizi rica ederim.
Saygılarımla..