View Single Post
Eski 24-02-2013, 06:41   #324
Tika
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Çok teşekkür ederim Sevgili Asya Ceylan.

Öncelikle gecikmiş cevap için özür diliyorum.
Benim mum çiçeğim de bayağı gelişti,sizinki de aynı şekildedir sanırım.Geçen gün inceliyordum,dinlenmeye geçti büyümüyor diye düşünürken fark etmediğim iki farklı yerden yan sürgünler uzatmış,sevindim.Çiçek tomurcuğuna benzer bir oluşum var;ama henüz başka hareket yok. Siz sayfanızı güncellemiyorsunuz son zamanlarda,yeniden paylaşımlarınızı görebiliriz umarım.Başlığıma yazmanıza sevindim;çünkü Sevgili Asya Ceylan neler yapıyor diye merak ediyordum.

Ne zamandır yoğunum,sayfama fotoğraf ekleyemiyorum,zaten bitkilerim de kendi hallerindeler.Ev içindekileri haftada bir suluyorum,balkona nadir çıkıyorum;ama balkondakiler de iyiler.Sera içindekileri zaten sulamaya pek gerek olmuyor,içerideki nem onlara fazlasıyla yetiyor.
Şu sıralar,hatta bir aydır bitkilerimi ihmal ediyorum diyebilirim.Bu ihmalde babaannemden aldığım kalanşolar öldü. Onun kalanşoları ölmüştü,her yerlerini küf sarmış;ama benimkiler neden öldü bilemiyorum.Ankara'dan döndüğümde pek iyi değillerdi.Balkonda serada duran kalanşolar daha iyi durumdalar ev içindekilere göre,ilkbaharda birçok tür gibi onları da dışarı alıp dışarıda tutacağım.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön