Mesajımı fidan seçimine mi yoksa buraya mı yazamadım bikaç sorum olacak önce ev durumumu anlatıyım ona göre bana "senin evde bonzai olmaz " derseniz hiç başlamayım bile
Ankara'da öğrenciyim evim giriş katı, odam birkaç saat dışında çok güzel güneş gören bir oda değil. Salonumuz güneş alıyor ve yaz kış normal oda sıcaklığının üstünde.Odamda saat 2den sonra ışıklar yanıyor bu aylarda ama salon tam tersine güneşli.
Balkonum yok ve oda içinde duracak bitkim,bu durum için önerebileceğiniz tür var mı ? Sizce dışardaki bir ağaçtan bir dal budayıp toprağa eksem olur mu ?
Haftaya ankaraya döncem o zamana kadar internetten bonsai hakkında bilgiler topluyorum kendime inanırsam bir iki fidan almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım
