Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Evet ben seni biliyor ve tanıyorum; sen yine beni resmi karşılamaya çalış ya da ne bileyim içinden geldiği gibi.
Evet bence de artık toprak, bitkiler uyanmaya başlasınlar, zira sıkıldık. Biran önce tohumları ekmeyi istiyoruz hep birlikte.
Evet bence de keşke aralara sarıları atabilse imişsin. Ama olsun hazirana kadar ömürleri var gelen laleler ile güzelleşecektir diye düşünüyorum. Çok da güzel olacaklar gibi, ellerine sağlık.
Gelen laleler, muskariler, nergisler de süper görünüyor. Çok güzeller. Ben zaten soğandan ekip de geldiklerini gördükçe mutlu oluyorum. Çiçek açmış açmamış çok da umursamıyorum. Benim için önemli olan o güzelim gelişleri, gelişmeleri oluyor.
Çok belirgin ki bahçen geçen seneye göre (Hele ikimizin de yaptığı o muhteşem yuvarlak tarha göre) muhteşem görüntüler sergileyecekler. Ellerine, çabana sağlık.
|
Haklısın ablacım, bir sezon da ancak bu kadar düzeltebildim, üye önerileri ve cesaret verici destekleri sayesinde epeyce yol kat etmişim..
http://www.agaclar.net/forum/attachm...iz-bahcem1.jpg Şu fotoğraf, bakarsan bağ olur bakmazsan dağ.. sözünün en etkin göstergesi..