View Single Post
Eski 19-02-2013, 09:09   #37
yalandünya59
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-03-2012
Sevgili Mustafa Kardeşim,

Mesajında bahsettiğin gibi herşeyden önce işimiz gelir, hepimizin zaten asli geçim kaynağını sağladığı meslekleri var.
Sakın işini aksatma ekmeğinin hep peşinde ol, fabrikada başlamışsın hayırlısı olsun.

Anladığım kadarıyla geceleride uyumayıp projeyle uğraşıyorsun, ****** uğraşmasına uğraş ancak kendi işini asla aksatma, rızık herşeyden önce gelir.
Biz buradaki üstadlar gibi emekli değiliz, emekli olsak gör bak neler olacak ama, kısmet bu kadar sevgili dostum, ağır ama emin adımlarla hedefe doğru devam.

GSM olayını bitirmişsin nerdeyse hadi bakalım, sana bu GSM ile ilgili bir soru soracaktım iyi oldu.

Biliyorsun benim kullandığım özel bir ücretli bir hava durumu programı var, rüzgarı,yağmuru, köy, köy bulunduğun yerin koordinatlarına göre 1 haftalık görebiliyorum, yani bugün saat 14'te TEkirdağ merkezde havanın nasıl olacağını biliyorum, vede bütün işlerimi bu programa göre düzenliyorum.

Mesela ben senin tasarladığın bu cihaza cep telefonu ile komut gönderip örnek sabah 9'da ofisten. öğleden sonra Saat :14'te fırtına gelecek kapakları kapat diyebilecekmiyim?

Diğer sorum ise görüntü olayına nezaman ve nasıl geçmeyi düşünüyorsun?

Yani seralardaki durumu anlık canlı izleme olanağımız olacakmı?

Kolaylıklar dilerim, hem sera otomasyon projende, hemde özel hayatındaki işlerinde başarılar dilerim.
Allaha emanet ol, kardeşim...

yalandünya59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön