View Single Post
Eski 19-02-2013, 00:24   #30
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Bu aralar hiçbir ek masrafın altından kalkamayacağım. Yinede güzel fikir, Yakın bir zamanda bahçe çitleri çekilecek giriş kapısı falan yapılacak bir nebzede olsa idare eder sanırım.
Bahara Bahçe ile ilgili ciddi giderlerim olacak, bahçede organik tarım yapacağım. Yarasa gübresi gerekiyor 100 kg, tohumlar bahçeyi çapalatmak çardak yaptırtmak derken kemerleri ciddi bir şekilde sıkmam gerekiyor. Yeni laptop alındı onun ödemeleri. Sigarayı bırakma girişimimde başarısız oldum ) bunun giderleri günde nerdeyse 3 paket tüketiyorum.
Hafta sonuna kadar yeni türlerin görsellerini paylaşacağım demiştim, başaramadım biraz rahatsızlandım.
Bügün serada epeycene zaman geçirdim. Sabahtan Akşama kadar nerdeyse sulama işi ve yerlerin temizliği derken pestilim çıktı. Havada öylesine güzel Güneşliydiki, yine sıcaktan yazlık bluzle çalıştım.

Yeni edindiğim türlerden birtanesi yine süpriz yaptı, öylesine Mutlu oldumki, sanırım ümidimi kesmiş olsam gerek ki bu Hoyadan... Bugün Hediye gelmiş kadar Sevindirdi beni.

Hoya wallichii UT 174, son siparişimde yeniden satın alıp edinmiştim. Gelen hoya çok odunumsu bir kök idi, üst kısmından alabildiğimce çelik alıp lav taşlarına dikmiştim. Kalan kök kısmından açıkçası çok ümidsizdim, 2 hafta öncesi Serada ciddi bir operasyonla ölenleri temizleyip buna kıyamamıştımki söküp atmaya.biraz daha bekleyeyim demiştim. İyiki bekletmişim bugün süpriz yaptı.
Hoya wallichii UT 174, geçici saksısından kalıcı saksıya transfer oldu...
Ve yaz sıcaklarına kadar Güney cephede yerini aldı...

Eklenen Resimler

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön