View Single Post
Eski 17-02-2013, 10:44   #213
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Günaydın, ben de bu sabah akşamki baş ağrımın sersemliğini biraz atıp, keyif alacağım mekânlarda dolaşayım diye sizin bahçenizden başladım.

Tertibiniz, çiçekleriniz çok güzel. Ellerinize sağlık.
S.Serdar'ın dediği gibi, bahçe ile devamlı yaşadığınız yer aynı olunca bakım, ilgi bir başka oluyor. Olaylara anında müdahale edebilmek ne güzel. Bizler kış olunca bahçeden elimizi eteğimizi çekip yaşadığımız yere dönüyoruz. Tekrar bahçeye geldiğimizde de karşılaştığımız olumsuzluklar haliyle bizleri üzüyor.
Neyse, buna da şükretmeliyiz ki bahçeye sahibiz.

Karides çiçeğiniz kocaman olmuş, maşallah diyeyim.
Yıldızlarınız da lisileriniz de çok güzel. Esasında lisileri toplu alana diktiğinizde, yoğun çiçeklenme güzel görüntüler sergiliyor. Ben de böyle seviyorum. Tek tek, asker sırası gibi olan dikimler hoşuma gitmiyor.

Ne güzel bahçede fındık da var. Ben de hem fındık hem de leylak çok istiyorum. 3 sefer leylak diktim ama ilk sene sonunda kurudular. Taban suyu işi bozuyor.

Sevgili tekomusti, sağlıkla-huzurla güzel bahçenin doya doya tadını çıkarmanı dilerim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön