şimdi en son sorulacak soruyu başta soruyorsunuz. Papağan sadece o alacağınız yemle beslenmiyorki. Bir de evinize ve kendinize en uygun cinsi seçmelisiniz. Papağanlar 5 veya altı yaşlarındaki çocukların zekasına sahip olduklarından yapılan şeyleri unutmazlar. Ilgi alaka göstermelisiniz bağırmamalısınız. Her gün mutlaka ona zaman ayırmalısınız. Etrafı baya pislete bilir bunu göz önüne almalısınız. Bir obje olarak deil bir birey olak düşüneceksiniz. Sabırlı olacaksınız size alışması zor olabılır. Hemen konusmaya bılır. Internetten mutlaka okuyun nasıl bakmanız gerektiğini. Nerden almanız gerektiğini. Belgeli kuşlar belgesiz kuşlar bunları araştırınız. Yemi pahalı deil sadece yem **** çekirdek yamiyorlar herşey yiyor hemen hemen. Neyse benden bu kadar önce arastırın ben evlat edınmeden once yakubumu ıyıce okudum araştırdım sonra kabul ettım halada zaman zaman bakıyorum internete . Artı o bızım aıleden bırı yemi pahalı olsa ne yazar olmasa ne ... Sevgiler. Bu arada hindi ördek ve diğer hayvanlara bakmaktan biraz farklıdır papağan bakmak. Ben tavukta baktım diğer kafes hayvanlarından muhabbet ve sultan papağanı da var ama yakup farklı.
|