View Single Post
Eski 28-05-2007, 13:48   #391
Nathan Muir
xerophyte

Giriş Tarihi: 28-05-2007
efendim öncelikle hepinizin bu nazikane karşılanızdan ötürü teşekkür ederim.
Mine Hanım ın iletmiş olduğu ilgili form sayfasına gerekli bilgileri yazdığım kanaatindeyim....
Öncelikle kişi **** kişileri ön fikirlilikle , form sayfanızdan uzaklaştırma **** almama eğiliminde olmanızı teessüfle karşıladığımı bildiririm...
Şunu belirtmeliyim ki;
Türkçe yi kullanma ve konuşma olarak ,toplumumuzda ortaya çıkan ve eshefle karşılaştığımız durumları,üzerimize düşen ve yapabildiğimiz kadarı ile protesto etmek ve konuya gerekli hassasiyetlerin gösterilmesini sağlamak amacı ile yazılmış bir yazıdır....
Diğer form üyelerinizde, bana karşı göstermiş olduğunuz bu hassasiyeti gösterdiğinizi umut etmekten başka birşey söyleyemiyorum...
Formunuza yeni katılan bir birey olarak, formunuzu arama motorlarından bulduğumu ve toplumun başta doğa olmak üzere çevreleri ile hassas davranışlarda bulunmaları doğrultusunda hazırlanmış bir sayfa olduğunu düşünerek iştirak etmiş bulunmaktayım. Bir doğa seven ve doğa sporcusu olarak gerekli form konularınızda fikir beyan etmeyi istemek, demokratik ve kişisel hakkım olduğunu düşünerek, tüm çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla

Nathan Muir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön