Konu: Çim
View Single Post
Eski 28-05-2007, 12:00   #16
sessizavukat
Ağaçsever

sessizavukat's Avatar

Giriş Tarihi: 29-03-2007
Red face çim

nerdeyse bir her türlü çiçek için başlık açılmış bulunmakta ama bahçelerin vazgeçilmezlerinden olan çim hakkında hiç bir açıklama **** başlığa ratlamadım belki de ben dikkatli bakmadığım için görmedim..
çim bahçedeki en önemli unsurlardan biridir ve tahminimce yetiştirilmesi en zor bitkilerdendir. tohum bulma süreci en zor şeylerden biridir çünkü ektiğin hiç bir tohum nedense bahsedilen tohum değildir **** senin istediğin çim değildir ( aynı yeri çimlendirmek için 5 kez farklı tohum ekmek zorunda kalan biri olarak yazıyorum)
hele en büyük sorun kesim gerektirmeyen ve yürüyen çim diye tabir edilebilen çim tohumu bulmaktır ve daha nice sorun ama istediğiniz tohumu bulup bahçenizi yeşerttikten sonra hem yalnız hem çiçeklerin uyumlu çok güzel bir bahçeye sahip olmuşsunuzdur demek.
umarım bu başlık altında çim konusunda herkes bilgisini ve tecrübelerini paylaşmak suretiyle daha güzel bahçelerin hazırlanmasına yardımcı olur.
belki de aradığımz tohumu bulmak için benim yaptığım gibi kimse iki yıl uğraşmaz artık..

sessizavukat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön