Sn. BENBEN
Aslına bakarsanız bu sabah ofisin önündeki küçük alana bakarken aklımdan geçenlerde buna benzer bir şeydi. birçok ot biz istemesek ve yok etmek istesekde büyürken, bizim üretmek istediklerimiz büyümüyor. uğraş = sonuç olmuyor her zaman

ben daha evvel ilk okulda fasulye ve mayıs başında da papatya çimlendirdim. bütün tecrübem de bundan ibaret. ama okuduklarımdan yola çıkarak 7 tane çekirdeği (birinden ümidim pey yok ya neyse) plastik bardaklarda toprağa diktim. toprağa birşey koydum? (çimlenme gerçekleşirse yazıcam) denemem o olduğu için bunu paylaştım. tutarsa haber vericem.
şuan 7 plastik bardak balkonda güneş altında duruyor. 1 aydan önce filizlenmeleri dileğiyle

)))
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BENBEN1967
Serder çekirdekler 1 ay içinde kendi halinde bile filizleniyor zaten  Mühim olan onu aşılamak sanırım 
Siz hiç mutfak evyesinin süzgecine takılıp çimlenenini gördünüz mü? Ben gördüm  Ve şok geçirdim , onca kaynar suyu çamaşır suyunu yediği halde bir gün bir baktık süzgeçten filizlenen bir limon çekirdeği  Hemen alıp saksıya diktik ama saksıda yaşatamadık . Orda bıraksaydık belkide büyümeye devam edecekti  (bu olay gerçektir benim başıma geldi gözlerimle şahidim)
|