View Single Post
Eski 28-05-2007, 11:54   #94
serder
Ağaç Dostu

serder's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Cool

Sn. BENBEN
Aslına bakarsanız bu sabah ofisin önündeki küçük alana bakarken aklımdan geçenlerde buna benzer bir şeydi. birçok ot biz istemesek ve yok etmek istesekde büyürken, bizim üretmek istediklerimiz büyümüyor. uğraş = sonuç olmuyor her zaman
ben daha evvel ilk okulda fasulye ve mayıs başında da papatya çimlendirdim. bütün tecrübem de bundan ibaret. ama okuduklarımdan yola çıkarak 7 tane çekirdeği (birinden ümidim pey yok ya neyse) plastik bardaklarda toprağa diktim. toprağa birşey koydum? (çimlenme gerçekleşirse yazıcam) denemem o olduğu için bunu paylaştım. tutarsa haber vericem.

şuan 7 plastik bardak balkonda güneş altında duruyor. 1 aydan önce filizlenmeleri dileğiyle )))

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BENBEN1967 Mesajı Göster
Serder çekirdekler 1 ay içinde kendi halinde bile filizleniyor zaten Mühim olan onu aşılamak sanırım
Siz hiç mutfak evyesinin süzgecine takılıp çimlenenini gördünüz mü? Ben gördüm Ve şok geçirdim , onca kaynar suyu çamaşır suyunu yediği halde bir gün bir baktık süzgeçten filizlenen bir limon çekirdeği Hemen alıp saksıya diktik ama saksıda yaşatamadık . Orda bıraksaydık belkide büyümeye devam edecekti (bu olay gerçektir benim başıma geldi gözlerimle şahidim)

Düzenleyen serder : 28-05-2007 saat 13:24
serder Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön