View Single Post
Eski 12-02-2013, 12:56   #3987
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili kardeşim Adil, siz resim yapmaya başlamadınız mı daha..??Kış günlerinde bahçe işleri azalmış iken belki bir tane görebiliriz diye umuyordum ben...) Şu sakarmekili resimden bir tane başlayınız ...Vallahi tarzınızı merak ediyorum....

Kaptan zst e gönderdiklerimin aynısını sizede bir paket yapmıştım..yardımcıma bıraktım,Kargoya iki paket verilecek diyerek....malesef ben evde yokken kapıcı birini almış diğerini de aynı koyduğum yerde duruyor buldum...Acele ile de yazlığa geldik...Dönüşte sizinkileri de gördereceğim....Sakın aklınıza bir şey gelmesin...

Bizler çalışmaktan ve yıpranmaktan korkmayan insanlar gurubu olarak; şu anda hiç kıymeti bilinmeyen tabiatın bir nevi koruyuculuğunu ve üreticiliğini hiç bir karşılık beklemeden, sadece ruhen zevk almak için severek yapıyoruz....Ulu Tanrı da bizleri hastalıktan ve kötü durumlardan koruyacaktır, inşallah........ Selam ve sevgiler kardeşim..
Berrin abla resim yapmayı çok istiyorum fakat önceklikli işlerim var.Şu bahçe düzenlemeleri çevre düzenlemeleri bir bitsin.Yakında biter inşallah.
Burada Resimle ilgili bir sayfa açacağım ve paylaşımlarım olacak .
Projemde her aşamada fotoğraflanmış tablolar( 5 kare halinde) başlangıç ve bitiş aşamaları yer alabilir.
Natürmort falan demeye gerek yok. Türkçe olarak anlatmaya çalışayım. Her türlü hayali ,canlı cansız varlıklar ve manzaralar üzerinde kendi tarzımda çalışmayı seviyorum.
Manzara ,portre,Çiçek,meyve,hayvanlar,insan figürleri ,sokaklar ,tarihi binalar,azda olsa portre,Oryantal gibi birçok konuda çalışmak istiyorum.
Kısmen birçoğunu yapmış olsamda.Ressamlık bir derya deniz,Renkler şekiller ,gölgeler ışıklar okyanusu açıl açılabilirsen
En kısa zamanda inşallah.
Kargo konusunda asla kendinize sıkıntı etmeyin.Sizin kalbinizin güzelliği yeter ablacığım.
Son makalende bizleri ne güzel anlatmışsınız. Amiiiin
Elimizden ne kadar geliyorsa inşallah.
Trabzon dan Belekoğlu ailesine Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön