View Single Post
Eski 11-02-2013, 11:25   #232
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sera gezisinden sonra cemal.S'in telefonla konuştuğu ve bizi mutlaka bahçesine götürmek istediği Ali Erkenciler Bey'in hakikaten görülmesi gereken fidanlığına gittik. Sanırım fidanlık bir başkasına ait de Ali Bey'le beraber çalışıyorlar.

Ali Bey bize bahçedeki armut ağacının ve asmaların budanması hakkında bilgiler verdi. Yarma aşısının nasıl yapılacağını tarif etti.
O kadar güzel şekilde anlattı ki, bu bilgilere agaclar.net üyeleri olarak hep ihtiyaç duyacağımızı bildirerek kendisine üyemiz olmasını teklif ettik.

Hava hem soğumaya hem de yavaş yavaş kararmaya yüz tuttmuştu, eeee biraz ısınalım diyerek, Ali Bey'in şiraz üzümlerinden yaptığı güzel şarabın tadına baktık.

Peynir eşliğinde ikram ettiği şarap da enfesti, değil mi cemal.S, ankstel?

cemal.S'in çocuklarının anasının yanakları pembe pembe olmuştu, saraptan mı, yoksa kuzinenin sıcaklığından mı pek karar veremedim.

Daha görmemiz gereken bir iki camii daha olduğunu söyledi Müjgan ama bizi bu halde, o saatte kim cami'ye alır ki diyerek bir başka sefere bıraktık ve dönüş yoluna koyulduk.

Sevgili Cumhur Tonba sütlü nuriye tatlısını çok sever.
Ben de gelebilirse kendisine veririm düşüncesiyle 2 kg sütlü nuriye almıştım, ama nasip ona değilmiş.

Dönüş yolunda arkadaşlar başladılar " hadi Güler Hanım, açın paketi" diye. Benim de onu tekrar eve götürmeye hiç de niyetim yoktu.
Çay molası verdiğimizde paket açıldı.... inan sevgili Cumhur Tonba vallahi bu seferki de çok güzeldi... değil mi günebakan, Fatma Acar?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön