View Single Post
Eski 10-02-2013, 12:04   #429
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Sevgili Almlra;
Bu gün sizi ziyarete geldim ama çiçeklerinizi görünce dayanamadım size haber vermeden daldım çiçeklerinizin arasına. Hangisine bakacağıma şaşırdım,
erikler bir yandan, dutlar, çiçekler, maşallah o ne güzellik su sümbüller ben ilk defa görüyorum sonra huriye, nuriye, düriye , aliye ve nezihe bayıldım doğrusu.
Hele banyo keyiflerine diğcek lafım yok nasıl da mutlular, yumurtalar tek kelimeyle muhteşem. Ama en çok ta kardelenlere bayıldım. Benim canımdan çok sevdiğim çiçektir ona hiç kıyamam. Ne yazık ki ben kardeleni Ayvalıkta yetiştiremiyorum, on yıdır uğraşıyorum olmuyor. Sanırım sahile yakın olduğumuzdan dolayı ya toprak tuzlu geliyor, ya da sıcaktan anlayamadım bir türlü, soğnları saksıya dikiyorum çürüyor. Ne yapmam gerektiğini bir türlü çözemiyorum. Bir tane soğan bahçeye düşmüş bir şekilde ve orayı kendine meskan edinmiş iki senedir aynı yerde duruyor bu sene çiçek açtı bir tane de yavru vermiş.Bakalım orada çoğlacak mı, ödüm kopuyor ona bir şey olacak diye.Sizdekiler maşallah çok sağlıklılar ne kadar güzeller güle güle sevgiyle büyütün bitkilerinizi. Sevgiyle sağlıkla kalın.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön