View Single Post
Eski 08-02-2013, 07:39   #1350
n.yıldız
Ağaç Dostu
 
n.yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-01-2013
Şehir: SİVAS
Mesajlar: 134
Arkadaşlar ben yeni üyeyim.2 gün önce sitede dolaşırken enzim konusunu keşfettim. Hayranlıkla takip ediyorum. Çalışmalar çok güzel gerçekten emeklerinize sağlık. Ben de bugün başlıyorum inşaallah.
Bu karışıma haşlanmış fasülye, nohut, bezelye eklenirse azot oranı artırılmış olur diye düşünüyorum. Zira protein grubu azot içerir. Konuyu epey okudum ama bununla ilgili birşey bulamadım.Çoluk çoçuğun tabağından arta kalanlar bile salçası giderilip kullanılabilir.
Enzim için meyvelerin hafif çürümeye yüz tutmuş kısımları kullanılabilir mi? Yoksa zararlı bakteri oluşumuna mı sebep olur? Mesela muz.

n.yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön