View Single Post
Eski 06-02-2013, 10:29   #157
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Ne uyumasından bahsediyorsunuz?

Havayı güzel görünce Manyas'a kaçtık, biraz budama yaparız, perşembe günü de kalır, cuma günü sabahtan döneriz diye düşünmüştük. Ama Lodos çok kuvvetliydi, baktık ki bahçede çalışma yapamıyorum bari ev işlerini halledeyim diye giriştim temizliğe.
Daha sonra aklım başıma geldi " yaaa Oğuz bakarsın hava ya karlar veya Lodos daha da şiddetlenir kalırız buralarda. Cumartesi de gezi var, gel istersen biz dönelim, ne olur olmaz" dedim.
Adamcağız da şaşırdı " bir günlüğüne mi geldik onca yolu" dedi.

Haklı....ama eminim ki " delidir, ne yapsa yeridir" diye düşünmüş ama kibarlığından bana söyleyememiştir. Ve hemen döndük.
Güler Hanım LEYLEĞİ havada görmenin sonucu bu olsa gerek. Bir bakıyoruz MANYAS, bir bakıyoruz dünyanın İNCİSİ. ( kalabalığını saymazsak) Ankara Edirne derken bir gün inşallah Yalovadada bekleyenleriniz olduğunu hatırlayacaksınız.

Edirne gezisi öncesi Müjgan hanım maşallah dersine çalışıyor desenize. Hoş geldiniz gelmesinede iyi bir rehberlik öncesi İNCE BELLİDE çaylar sizden ona göre.
Ah Cemal ah bu satırları okuyan bir başkası ''yüzsüzlüğün bu kadarı'' derse ne yaparsın hiç düşündünmü?

GÖZEL OLACAK GÖZEL... İsterseniz yan şapkalı Ahmet aganın gızı FATMAYA sorun. Benden söylemesi.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön