View Single Post
Eski 05-02-2013, 20:46   #889
serkan_istanbul
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce Mesajı Göster
Maşallah yazmadan geçemeyeceğim sn. serkan_istanbul. Bu ne maharet böyle, hem yeşil parmaklı dediklerindensiniz, hem aşçısınız, hem de kanaviçe işlemişsiniz, duvar süsleri yapıyorsunuz daha sayamayacağım :P Bravo gerçekten. Bitki çeşitleriniz de çok. Hem nostaljik olanlar kılıç, yılbaşı, mum gibi; hem de şimdinin gözdeleri orkideler... Nasıl baktığınızı sormuyorum, hepimiz sevgiyle baktığımızdan yorucu gelmiyor ama hiç bitki kaybetmiyor musunuz? Benim 2 tane orkidem malesef öldü. Çok uğraştım ama kurtaramadım Uzunca bir süre orkide almayı da düşünmüyorum.
teşekkür ederim kayıplarım oluyor, ama o kadar çok deil. bende geçen sene bir orkidemi kaybettim nedeniyse üstüne çok düştüm titredim ve bende kaybettim. şimdiyse bütün orkideyle ilgili yazıları okudum okuyorumda. ağaçlar nette bir çok bilgili arkadaşların yaptıklarını okuyorum. şu anda gayet sağlıklılar. ve orkideleri seviyorum değişik türlerini de edinmek istiyorum. Bir çok arkadaş yardımcı oldu bu konuda bende yapımarketlerden özellikle indirime girenleri toluyorum bakımlarını yapıyorum. hayata bağlanmalarını görmek hoşuma gidiyor. bence tekrar deneyin sevgiyle kalın.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön