04-02-2013, 21:30
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-05-2008
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ATORAMAN
Lillium gibi bu işin erbabı olanlardan da yorum ve fotoğraflar üzerinde çalışma rica ediyorum.
Sayın ATORAMAN öncelikle sitemize hoş geldiniz, ceviz sevdalıların çoğalması ne güzel, bu sevdanızdan dolayı kutlarım sizleri.
Ağaçlarınız üzerinde yorum yapabilirim hatta çok kötü bir taçlama uluştuğunu söyleyebilirim örneğin şu, çok iyi bir budama gerekiyor.
Fotoğraftan ne kadar anlatabilsekte ağaçın başındaki gibi olmuyor, o nedenle ben size daha güzel bir öneride bulunayım.
Büyük bir ihtimal Mart başı gibi kırlareline bahçe budamaya geleceğim, arzu ederseniz ve zaman ve takvimimiz uyarsa yerinde görüp isterseniz budama yaparız uygulamaları da anlatırız
Not: Şunu da söylemeliyim ki tüplü fidanların şekil alması açık köklülere gore çok daha sıkıntılı oluyor, bundan dolayı artık açık köklu fidanları tercih ediyorum.
|
Tüplü fidanların şekil almasında biraz daha dikkat edilmesi hususları var bilinçli yapılırsa sıkıntı olmaz.
Açık köklü fidanlarında faklı sıkıntıları var, o nedenle biraz bilgilenmek gerekiyor ne yapacağını bildikten sonra ikisinde de sıkıntı olmaz.
|
|
|