Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi merlict
Cymbelina'nın mesajını görünce okumadan direk alıntıla yapıp cevaplamaya başlıyorum, nasılsa içinde soru vardır diye
|
Gün gelecek elbette benim mesajlarımda da artık soru değil sırf safi - süzme bilgi olacak

, Allah büyük, keser döner sap döner, gün gelir hesap döner - öyle birşey işte

Şaka bir yana,
siz ve diğer bilen arkadaşlarımız bu çekirdekten yetişen limon için nereden nasıl bir budama uygun olur - bunu anlatan video koyabilirseniz çok makbule geçer. Yanlış anlamayın, sizlerin verdiğiniz yazılı bilgiler ve hatta resimler bence çok değerli, faydalanıyoruz. Hatta gene arada derede birşey öğrenirim diye gelip bakıyorum başka mesajlara da. Ancak videoda örneğin yakın çekimde görerek öğrenmek daha iyi olabilir. Belki ilerde böyle birşey de yapabilir tecrübeli arkadaşlarımız
Açıkçası bu dileğim aslında tüm diğer başlıklar için de geçerli. Bir de bazen hani bazı terimleri bilemiyoruz ya da konuya tamamen yabancı olabiliyoruz.
Örneğin lider dal nedir 2 gün öncesine kadar bilmezdim, geçen gün cevizle ilgili bir video koymuşlar sağolsunlar, orada gördüm ilk kez. Ana gövde - ana dal bahsi geçen sanırım.
Bir de beni de Kanada'ya göndermek isteyen olursa, o da kabulumdür, itirazım olmaz. Sorularımı oradan da yöneltirim, korkmayın

Ayrıca size ve sevgili Güzin hanım'a, yanısıra katkıda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Güzin hanım da başlığa uğramadı henüz, kendisini de bekliyoruz