Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan
Bende anlamış değilim yarın resmini çekeyim bir bakarsınız işin garip tarafı sizden başka hiç kimseden nergis almadım.
|
Sayın nılgun_dogan,
Yıllardan beri bendeki double daffodil erlicheer nergislerin onbinlerce çiçeğini gördüm ama içlerinden bir tanesinin bile katmersiz çiçek açtığına tanık olmadım..
Bu yüzden iddianızı önemsiyorum..
Benden
satın aldığınız ''Erlicheer'' türü nergislerin ''katsız'' ''katmersiz'' olduklarını yazan ilk ve tek kişi siz oldunuz..
Ben bunun olasılık dışı olduğuna inanıyorum..Çünkü zeytinliğimde ekili ''erlicheer'' ve ''Karaburun'' nergislerinin dışında katmersiz açan bir nergis türü yok..Bu yüzden
''yanlışlıkla'' size katmersiz bir nergis soğanı göndermiş olma olasılığım sıfır.
Bu mesajı yazmamın ve konunun biraz daha açıklığa kavuşmasını istememin nedeni, benden nergis soğanı satın almış veya alacak olan insanların şüpheye düşmemesini sağlamaktır.
Bu nedenle
söz verdiğiniz üzere, 3 günden beri sizden nergislerinizin fotolarını bekliyorum..
Ayrıca, benden satın aldığınız Erlicheer'lerin bu kadar erken bir zamanda, hemde Sakarya gibi bir yerde açmış olmasına bile
şaşırmış durumdayım..
İddiayı ortaya atan sizsiniz; gelin birlikte aydınlatalım bu konuyu..
Sattığım ''Erlicheer'' türü nergislerin ''katsız, katmersiz'' açtıkları iddianızın, bunları benden satın alan birçok kişinin kafasında ''şüphe, tereddüt'' yaratmasından rahatsızlık duyuyorum..
Bu nergislere para ödeyen insanların akıllarında hiçbir tereddüt olmaması gerekir..
Bir yanlışlık var bu işte..Ama..ne?