Merhaba sayın
deep_man
Arkadaşlar samimiyet ve misafirperverlik konusunda gerekenden fazlasını bile yazdıkları için eklenecek bişey bulamıyorum.İnanın bu forumda
Evde limon ağacı başlığı kadar içten ve sıcak bir yer bulamazsınız.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarda hiçbir karşılık beklemeden, sırf doğa için, sırf o canlı ağaçlar ve meyveler için dertleşip paylaşıyorlar.
Bazen bende sizin gibi kaptırdımmı yazdıkça yazarım.O sebeple benide uyaranlar olmuştu. Bunda kırılacak bişey yok, Emre beyin bahsettiği detayı bizzat ben yaptım.O kadar uzun olunca okumayı yarıda bıraktım, daha sonra okurum dedim.Ama başka konular araya girince mesajınızı atladım.
Yardım konusunda ise zaten Güzin hanım her zaman olduğu gibi benden önce yazmış.

Yapılacakların nerdeyse tümünü yapmışsınız, sadece aklıma takılanlar var.
- m2 olarak alanınız 125 m2 ama içindeki bahsettiğiniz ağaç sayısı çok fazla gibi veya ben öyle anladım.
- Bahçenin ilk hali anladığım kadarıyla molozla doldurulmuş, ardından üzerine toprak atılarak bahçe formuna kavuşturulmuş.İmkanınız olsaydı, bahçe toprağını biraz açıp molozlardan tahliye etseydiniz, süper olurdu.
- Eğer moloz üstü toprak seviyeniz çok fazla değilse ve moloz bölümü betonlaşma yaptıysa uzun ve kazık köklü ağaçlardan uzak durun derim.Köklerin uzayamaması ve kök problemlerinden dolayı ağaçlarınızı zamanla kaybedersiniz.
- Keşke bahçeden fotoğraf yükleyebilseniz.
Semt olarak bana çok yakındasınız.Hatay Amerikan Koleji üst tarafında oturuyorum, hatta dün iş çıkışı o taraflardaydım.Tam yeri bilseydim size uğrar yardımcı olmak isterdim.Ayrıca şiddetli grip enfeksiyonundan dolayı şuan bunları bile zor yazıyorum.Umarım önümüzdeki günlerde fırsat doğar, ben size uğrarım.
(Uzun yazmışsınız dedim, kendi frenlerim tutmamış, bende doldurmuşum
)
Mehmet