Sayın deep_man;
Sorularınıza cevap istiyorsunuz ama sizin cevaplanacak sorunuz yok ki. Yapılması gerekenleri binbir zahmetle yapmışsınız. Yaptıklarınızın bence de uygun olduğunu ifade etmek için beğen butonunun yeterli olacağını düşünmüştüm. Demek ki yeterli olmamış.
Tek yazabileceğim, keşke bahçeye Perlit koymasaydınız olacaktı. ''Keşke'' hiç sevmediğim bir kelimedir. Bu nedenle bunu da yazmaya gerek görmemiştim.
Ayrıca uzun ve içten mesajınızı da çok sevdim. Evet, paragraf aralıkları bırakılmadığı için okuması biraz yorucu olmuş ama ben de uzun, ilk mesajımı aynen sizin gibi yazmıştım. Uyarıldığımda da, alışkın olmadığım için düzeltememiştim. O mesajımı aylar sonra düzelttim.
Forumun bütün sayfalarının samimiyeti hakkında size güvence veremem ama, bu başlık gerçekten samimi ve çok keyifli. Aynı şeyler sorulduğunda bile, ilk sayfadan başla, yüzlerce mesajı oku denmiyor. Hepimiz elimizden geldiği kadar bilgi veriyor, bilgi alıyoruz. Arada birbirimize takılarak, limonlarımızı sorunsuz keyifle büyütmeye çalışıyoruz. Lütfen siz de demoralize olmayın, keyfinizi kaçırmayın. Başımızın üzerinde yeriniz var. Sevgiler, selamlar…