Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kudret Tezel
Terasın son hali. Domatesleri hasad ettikten sonra brokoli lahana ve pırasa ekecektim ancak olmadı ilgilenemedim. Bir süre sonra dökülen domateslerden fideler çıktı. ve büyümeye başladı. Bu seferde sökmeye kıyamadım ve kaderlerine terk ettim. İşte turşu olmak için toplanmayı bekliyen domatesler.
Buda üstünde 10 tane limonu olan jumbo limonumuz. 8 adedi büyük 2 tanesi biraz küçük tam 10 limon.
|
Kudret Bey merhaba,
uzun zamandır siteyi ve topraksız tarım denemelerinizi hayranlıkla okuyorum, elde ettiğiniz sonuçlar ilham verici ve çok etkileyici. Bu sebepten bende bu sene topraksız tarım denemesi yapmaya karar verdim, yavaş yavaş sistem için gerekli malzemeleri toplamak istiyorum. terasınızda kurduğunuz domateslerin olduğu bölüm çok güzel, bu bölümünüzün kurulum şemasını forumda araştırdım fakat bulamadım. Sizin yapmış olduğunuz bir makine destekli bir sistem. Ancak eğer sizin içinde bir mahsuru yoksa, bitkilerin bulunduğu kapların sulama ve drenaj sistemlerini bana anlatmanızı rica edeceğim. eğer forumda var ve ben gözden kaçırdıysam link de verirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla...