View Single Post
Eski 29-01-2013, 14:25   #22
selenn
Ağaç Dostu
 
selenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 2,696
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi farpali Mesajı Göster
Teşekkür ederim..umarım sağlıkla büyür,hassas bir tür sanırım..soğuklanmaa falan gelemez gibi geliyor bana..
Evet soğuklara karşı korumak gerek. Aşılı halde güzel gelişiyorlar ama benimkisi neden bilmiyorum öldü. Uzun zamandır nerede hata yapıyorum diye düşünüyorum ama bulamadım. Yalnız dikkatimi çeken; benim luethyii ölmeden evvel aşılı kısımdaki birleşim yerinde renk değişimi başlamıştı.

Sanırım o bana bu şekilde sinyal verdi ama ben anlamadım. İki kaktüsün birleşim yerini kontrol edin. Aşılı kaktüslerde zamanla anaçtan üst kısmı ayırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Bir dahaki sefere bana tecrübe oldu.

Bu arada soğuklara karşı korumanızda fayda var ama aşırı sıcak kaloriferli ortamlarda da keyifli olmuyorlar. Büzüşmeler başlıyor. Güle güle yetiştirin, umarım sorunsuz sizi mutlu eder.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön