View Single Post
Eski 29-01-2013, 00:35   #116
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ankstel Mesajı Göster
Değerli dostlar bu gün Nevzat beyin araç için aldığı fiyat üzere bende bir iki görüşme yaptım yardımcı olmak için sıkı bir pazarlık ‘tan sonra 16 kişilik klimalı ses sistemli geniş koltuklu 2011 model araç hijyenik

Sabah 7 de mecdiyeköy güler ablanın evinden başlayarak. mçköy meydan. metrobus durağı halıcıoglu metrobus durağı Bakırköy ömür metrobus duragı avcılar metrobus duragı beylik düzü tüyap önü olmak üzere otoban Edirne akşam dönüş saatine kadar grubun emrinde bir araç fiyatı 600 tl.

Uygun görünürse isteyen arkadaşta araç sahibi ile görüşüp konu netleşebilir. Bundan iyisi Şam da kaysı yeter ki 16 kişi rakamına ulaşmak
Merhabalar...!

Bu gün gerçekten çok yoğun bir gün geçirdim. Bu arada ulaşım problemimizide sağ olsun sevgili ANKSTEL ile telefonla görüştük ve araç problemimizi çözdük. Günlerin kısalığınıda göz önüne alarak İstanbuldan toplu olarak erken çıkıp gitmek ve bize ait olacak araçla dönmek elbette mantıklı bana göre. Şehir içi turumuzuda düşünmemiz etken oldu elbette kararımızda. Şehirler arası firmaların bize özel saat uygulaması şansımız mümkün değil. Konuyu sayın ankstel ile görüşrük ve sağolsun araç problemimizi çözmüş olduk. Kişi başı hem ekonomik hemde rahat edeceğiz diye düşünüyorum. Araç 17 kişilik 2011 modeldir.

Sizlerden istirhamım yarın akşam kadar telefon numaralarınızı özel mesajla iletmeniz. Az sonra listedeki arkadaşların tamamına özelden cep numaramı ileteceğim bende.

Hareket noktamız MECİDİYEKÖY olup saati 07:45 ve E.5 güzergahını takip edilerek ŞİRİNEVLER, İNCİRLİ,AVCILAR üzerinden devam edipTÜYAPIN önünden otoyola geçilerek saat 11:00 gibi Edirnede olabileceğimiz düşünülmektedir. Güzergah üzerindeki toplanma noktalarını telefonla görüşülüp tesbit edelim derim.

Güzel olacak güzel...

Saygıyla..

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön