View Single Post
Eski 26-01-2013, 08:13   #63
Mutlu Kutlu
Ağaç Dostu.
 
Giriş Tarihi: 29-08-2008
Şehir: Antalya
Mesajlar: 3,436
Sizinkine benzeyen, aşağıda resmi olan bir alman kurt köpeğimiz vardı.

2 yıl önce eski seradan taşınmamıza yakın gezmeye gitti bir daha gelmedi, benim büyük oğlan 10 gün çevrede aradı durdu. Neyseki köpek ismini duyunca havlıyordu, her 100 metrede bir bağırmış benim büyük oğlum. Ümidi kesmk üzere iken köpek havlamış ben burdayım diye.

3-5 sokak ileride evin bahçesinde bağlamışlar, bağlayanın bağlama sebebi: Sahipsiz diye bağladım sahiplendim, İnsaf yahu tasması var üstelik iyi bakımlı. Yavru köpek ve tasmasız olsa belki sahipsizdir.

Sizde çok uzaklarda aramayın, Kurtların tipi korkulacak gibi olsa da biraz mal köpekler. İlk önce havlıyorlar insan korkmazda dibine gelirse kuyruk sallıyorlar, Yakınlarda bir yerde bir ev bahçesinde bağlıdır. Yerleşim yerleri yakınsa, sesinize havlıyorsa şüphelendiğiniz yerlerde bağırın.

İnşallah bulursunuz,

Eklenen Resimler
 
Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön