View Single Post
Eski 23-01-2013, 07:43   #439
dalya35
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 30-10-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili dalya35; elbette ormana gidilir de, toprak alınmadan gelinir mi? Gelinmez!.. Çok iyi yapmışsınız, beni de özendirdiniz.
Geçen sene de ben de ormana gittiğimde elimde kürek bitki sök, poşetlere toprak doldur, solucan ara, topla. Yürüyüş yapanlar dönüyor bakıyor, duruyor bakıyor, bazıları da iyice merak edip sordu: Ne yapıyorsunuz? Dedim toprak alıyorum ve solucan topluyorum. Herkes de bana bir garip garip baktılardı. Baksınlar!.. Oh ne mutlu oldum yaşasın çok güzel şeyler elde ettim. Neyse gezdim, bakındım eve gelip de o toprağı ve solucanları bahçeye dökeceğim heyecanı!.. Bir baktım ki hiç solucan yok kaybolmuş gitmişler. Hâlâ merak ederim o solucanlar ne oldu?
Sevgili YeniGine, bizim burası çam ormanı ve zeytinlik. Bu günlerde seyrek de olsa hala zeytin toplayan köylüler var civarda. Biz çuval çuval toprak dolu arabayla eve doğru gelirken bizi zeytin hırsızı sanacaklar diye ödüm koptu Düşünsenize köyde adımız, zeytin hırsızına çıkıyormuş anneciiimmmm Sürünen her şeyden çok korktuğum için sizin o kaybolan vatandaşlara ne olduğunu bilemeyeceğim ama iyi olmuş boş verin kaybolsunlar

dalya35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön