Hoya kerrii ''Spot Leaf'' muhteşem güzel çillim benim. döndüğüm zaman çeliklenecek sanırsam 5 tane çelik olacak. Birisi Orkun'a Sözlü geçen Yıldan
Hoya curtusii...
Sevgili Hoya koleksiyoncusu İlkin hanıma koleksiyonuma böylesi güzel bir tür kazandırdığı için teşekkürlerimi sunuyorum.
Hoya archboldiana ''White'' muhteşem gelişimi yanısıra hala bir süprizi yok üstelik yedeğimde yok galiba çelik almam gerekecek yedeklemek için...
Sevgili Karalale,
koleksiyonumdaki asıl pırlanta işte bu... Sayende bu güzelliğe kavuştum, ve yedeklendi 3 tane yedeğim var. Ne Tayland'dan edinebildim nede Hollanda'dan, her siparişimde onay alamayan Hoyam Sayende Artık koleksiyonumu süsleyecek.
Çok Teşekkür ederim...
Hoya cinnamomifolia, sevgili Sudealpında favorisi özellikle görmek istediğin için bu görsel sana gelsin Sudeciğim.
Anaç Hoya cinnamomifolia olma yolunda yakında toprak saksılar edineceğim ona aktaracağım.
Hoya kerrii ''Margin Variegate'' Hiç yedeğim yok...
Yakın çekim yapamadım Seranın dışından görselleyebildim. Ve içerideki nem oranını Sizde görebilirsiniz. Fısfıs yapmıyorum, seranın altındaki birikmiş yağmur suyunun doğal nemi