View Single Post
Eski 21-01-2013, 10:15   #11
tourkana
Ağaç Dostu.
 
tourkana's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,494
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eyenialp Mesajı Göster
Sevgili tourkana, özendirici ve teşvik edici bir çalışma olmuş tebrik ederim, eline sağlık. Bir sorum olacak, sondan birinci fotografta ponza taşıyla beraber kullandığın sarı renkteki toprağın adı nedir? Ve nerden edinebilirim. Yabancı videolarda da sık sık görüyorum. Bir de şunu sormak istiyorum, suladıkça bahsettiğim toprak çözülüyor mu yoksa aynen tane tane kalıyor mu?
Bu toprak Akadama , yalnız ben bunu pomza ile değil iri dere kumu ile karıştırdım. Zamanla dağılacak gibi, elimle bastırdığım zaman un gibi dağılıyor.
Buna benzeyen daha çok su tutan Kanuma da var, onu da açelyalarda kullanacağım. Bunları Florya 'da İmamoğlu Seracılık 'tan aldım, yeni paket getirteceklerdi güncel fiyatları öğrenirim sizinle paylaşırım.

tourkana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön